Tabeller på rækker

DKK 3.795,00 Inkl. moms

Øv tabellerne med disse tabeller på rækker

Med tabellerne på slidstærk gulvfolie med laminat bliver det nemt for eleverne at lære tabellerne.

Sæt dem på gulvet, trapperne eller andre steder hvor det giver høj værdi – og aktiver elevernes læring, også når de ikke ikke har undervisning.

Tabeller på rækker leveres på 10 seperate rækker. Sæt dem sammen eller adskilt og sæt fart på elevernes læring både i undervisningen og i frikvartererne.

Mål: 10 rækker a 11 x 130 cm.

Materiale: Gulvfolie med slidstærk laminat.

Husk at se vores monteringsvejledning før påsætning.

Varenummer (SKU): 402 Varekategorier: , Tags: , ,

Øv tabellerne med disse tabeller på rækker

Mål: 10 rækker a 11 x 130 cm.

Materiale: Gulvfolie med slidstærk laminat.

Husk at se vores monteringsvejledning før påsætning.

Folie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tabeller på rækker”