Professionel Rådgivning

Tryk På Skolen tilbyder professionel rådgivning til udviklingen af fysiske læringsmiljøer. Vi rådgiver på både store og små projekter. Så sidder du med en ide eller skal I igang med et større udviklingsprojekt, så er vi klar til at hjælpe.

Vi er lokalt forankret i Nordjylland, hvor vi har en bred vifte af sparringspartnere. Dermed sikrer vi dig en enormt stor kompetencevifte.

Udvikling af aktiverende læringsmiljøer.

Udviklingen af jeres fysiske læringsmiljøer kan ske på mange forskellige måder i forhold til indretning og design. Der hvor tingene for alvor giver værdi, er når designtænkning hænger sammen med pædagogikken. Derfor er det essentielt i en bæredygtig forandringsproces at lærer, pædagoger og elever inddrages.

Vores måde at skabe bæredygtig udvikling på er derfor først og fremmest at lytte til jeres behov og skabe en konstruktiv forandringsproces på baggrund af det.

Eksempler på processer kunne være:

  • Idegenererende workshops.
  • Kortlægning af elevers behov.
  • Studieture.

Få hjælp af fagfolk

Indehaver af Tryk På Skolen, Katrine Bagnkop, er uddannet skolelærer i 2006 og har mange års erfaring med pædagogik og læring. Erfaringerne kommer både gennem en lang årrække i lærerjobbet, men også som skoleleder og projektleder.

På nuværende tidspunkt læser Katrine en kandidat i læring og forandringsprocesser, som giver Tryk På Skolen endnu flere professionelle værktøjer til at hjælpe jer i udviklingen af jeres læringsmiljøer.

Andre spørgsmål - stil dem til os.

Bekymret for montering? 

Vores samarbejdspartnere står klar med et professionel rådgivning i forhold til montering.

Har du et design ønske som skal være unikt? 

Så står vores dygtige grafiske designer klar til at tegne for dig. Læs mere om specialdesign her.

For at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer godt i gang, så book et uforpligtende dialog møde.

Det koster ikke noget at spørge.

Booking kalender
Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar
captcha