Hjertelig velkommen til Tryk På Skolen – dit nye skatkammer af ressourcer til skoleverdenen! Vi er glade for at have dig her.

Udforsk læringen ved at dykke ned i vores omfattende samling af grafiske læringsdesigns der er skræddersyet til elever i alle aldre. Gør læringen til en spændende rejse!

Vi håber, du vil nyde din tid her på Tryk på Skolen og finde værdifulde ressourcer, der vil gøre undervisningen og læringen til en fornøjelse.

God fornøjelse og lad os sammen gøre skolelivet fantastisk! 

Med venlig hilsen, Teamet bag Tryk på Skolen

Her aktiveres jeres læringsmiljøer 100%

24/7 Support

Vores professionelle og faguddannede rådgivere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål om visuel læring og grafisk design.
At ændre de fysiske rammer er en stor ting, som har stor indflydelse på børnenes hverdag. Derfor skal det gøre ordentligt.

Hurtig levering

Vi leverer til hele Danmark. Inden afsendelse checker vi din vare i trykkeriet og sikre dig at emballage og håndteringen af dine varer foregår på ordentlig vis.

Professionel vejledning

Hele vejen igennem tilbyder vi jer professionel vejledning. Vi samarbejder med lokale virksomheder, så vi altid sikre dig et unikt resultat i høj kvalitet.