Skub undervisningen ud over bordkanten
Aktiver jeres læringsmiljø 100%

Vi har designet super flotte Corona Guides til jer til super skarpe priser!

• AKTIV LÆRING

STYRK ELEVERNES LÆRING GENNEM AKTIVITET. MANGE BØRN LÆRER VED AT SE OG GØRE. VISUEL LÆRINGEN STØTTER PÅ ELEVEN OG UNDERVISEREN I LÆRINGSPROCESSEN.

• PROFESSIONEL VEJLEDNING

VORES TEAM BESTÅR AF VELUDDANNEDE PÆDAGOGISKE FAGPERSONER, MED STOR VIDEN OG ERFARING INDEN PÆDAGOGISK OG DIDAKTIK.

• DESIGN DIN DRØM

VORES SPECIALDESIGNERE STÅR KLAR TIL AT LAVE UNIKKE DESIGNS - PRÆCIS TIL DINE BEHOV.

• LOKAL VIRKSOMHED

NÅR DU HANDLER HOS TRYK PÅ SKOLEN, SÅ HANDLER DU HOS EN LOKAL MINDRE VIRKSOMHED BELIGGENDE I NORDJYLLAND. VORES SAMARBEJDSPARTNERE ER INDENFOR VORES EGEN BYGRÆNSE. SÅ SELV OM VI IKKE ER STOR, SÅ ER VI STÆRKE OG KAN LØSE ALLE TYPER OPGAVER, STORE SOM SMÅ.

24/7 Support

Vores professionelle og faguddannede rådgivere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål om visuel læring og grafisk design.
At ændre de fysiske rammer er en stor ting, som har stor indflydelse på børnenes hverdag. Derfor skal det gøre ordentligt.

Hurtig levering

Vi leverer til hele Danmark. Inden afsendelse checker vi din vare i trykkeriet og sikre dig at emballage og håndteringen af dine varer foregår på ordentlig vis.

Professionel vejledning

Hele vejen igennem tilbyder vi jer professionel vejledning. Vi samarbejder med lokale virksomheder, så vi altid sikre dig et unikt resultat i høj kvalitet.